Timo Vehviläinen Sley:n puheenjohtajaksi – SRK:n johtokuntaan ja Sley:n hallitukseen uusia nimiä

SUOMEN LUTERILAISEN EVANKELIUMIYHDISTYKSEN eli Sleyn vuosikokous järjestettiin lauantaina Toholammilla.

Yhdistyksen hallitukseen esitettiin yhteensä kuutta ehdokasta. Neljä hallituksen jäsentä oli erovuorossa.

Hallitukseen valittiin Jussi Auvinen Turusta, Ville Lahtela Lempäälästä, Sari Mäkimattila Helsingistä ja Tuomo Liimatainen Lappeenrannasta. Auvinen ja Lahtela ovat toimineet hallituksessa aiemmallakin kaudella.

Hallitus järjestäytyi myöhemmin lauantaina ja valitsi keskuudestaan puheenjohtajakseen kankaanpääläisen Timo Vehviläisen ja varapuheenjohtajaksi helsinkiläisen Hanna-Kaisa Simojoen.

SUOMEN RAUHANYHDISTYSTEN KESKUSYHDISTYKSEN eli SRK:n vuosikokous järjestettiin lauantaina Kauhavalla Suviseurojen yhteydessä.

Johtokunnan erovuorossa olevista jäsenistä erovuoronsa käytti Kalevi Niemikorpi. Hänen tilalleen kokous valitsi Jukka Liukkosen Espoosta.

Keväällä menehtyneen Matti Taskilan tilalle vuosikokous valitsi johtokuntaan loppukauden ajaksi eli yhdeksi vuodeksi Valtteri Laitilan Reisjärveltä. Johtokunnan jäsenten sukupuolta ei ole määritelty yhdistyksen säännöissä, mutta 24-jäseniseen johtokuntaan on ehdotettu ja valittu vain miehiä. Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa helsinkiläinen Valde Palola.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTällä viikolla sanovat Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho, kirjailija Jonas Konstig ja ikinuori Aira Samulin
Seuraava artikkeliKolumni: ”Alkuaineet kuumuudesta hajoavat” – Raamatunkohta puhuu kylläkin paljon ydinsotaa isommista tapahtumista

Ei näytettäviä viestejä