Taidekilpailussa selviää mikä on opiskelijoille pyhää

Pyhkisa

Kilpailu toteutetaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Sen järjestää pääkaupunkiseudun evankelis-luterilaisten seurakuntien oppilaitostyö.

Kilpailu on avoin pääkaupunkiseudun yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, ammattikouluissa ja -opistoissa päätoimisesti opiskeleville riippumatta taiteellisen osaamisen tasosta tai opiskelualasta. Teemaa voi käsitellä haluamastaan näkökulmasta ilman rajoituksia. Kilpailusarjoja on kolme: kuvallinen ilmaisu, sanataide sekä multimedia tai kollaasi.

Jokaisessa sarjassa jaetaan 700 euron pääpalkinto sekä 200 euron palkinto. Lisäksi opiskelijoista koostuva esiraati valitsee kaikista kilpailutöistä yhden työn, joka palkitaan 200 eurolla. Kilpailuun voi osallistua 1.11.2011 ja 31.1.2012 välisenä aikana.

Palkitut työt ovat esillä Pyhä kuuluu kaikille -näyttelyssä Lasipalatsin näyttelytilassa Helsingissä 26.4.–8.5.2012.

Kilpailun palkintoraadissa ovat mukana kirjailija, pappi Jaakko Heinimäki, kansantaloustieteen professori Vesa Kanniainen Helsingin Yliopistosta, professori, tila-aikataiteet -osaston johtaja Pia Lindman Kuvataideakatemiasta, taideopetuksen lehtori Anne Raasakka Vantaan ammattiopisto Variasta ja Kulttuuri- ja luova toiminta -koulutusalan johtaja Tuire Ranta-Meyer Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Tutustu kilpailuun

Edellinen artikkeliSleyn iso kirjahanke julki
Seuraava artikkeliSexpo: Itseä häiritsevä sukupuolinen suuntautuminen pois luokituksista

Ei näytettäviä viestejä