Seurakuntien kiinteistöpäällikkö Karri Koivusilta harrastaa jenkkiautoja: ”Niissä soi vain rock”

16.10.2023 Tampere. Karri Koivusilta ja auto.

Lempäälän ja Sääkäsmäen seurakuntien kiinteistöpäällikön Karri Koivusillan mielenkiinto jenkkiautoihin heräsi jo lapsena. Tavallisista autoista ulkonäöltään poikkeavat kulkupelit vetivät huomion puoleensa. Erityisiä hetkiä lapsuudessa olivat Kalajoen hiekkasärkille tehdyt lomamatkat, sillä siellä oli aina paljon jenkkiautoja. – Ihailin niitä jo silloin, sillä ne olivat aivan erilaisia kuin Toyotat ja Opelit, jenkkiautoissa oli rautaa, siipeä, kromia ja persoonaa….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPiirakoita syödään kyynelten ja kiitollisuuden ilmapiirissä – Evakkolapset muistelevat varhaisia kokemuksiaan tänä syksynä sotauutisten varjossa
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Maailman pitäisi yhdessä vaatia, että omien kansalaistensa henkiä uhraava terroristi­järjestö Hamas vapauttaa panttivangit ja antautuu

Ei näytettäviä viestejä