Seurakuntavaalit näkyvät Turun jäähallissa ja Seinäjoen raviradalla

Turun Palloseura (TPS) on mukana kahdessa hyväntekeväisyyskampanjassa tässä kuussa. Se pukee jääkiekkopelaajansa pinkkeihin pelipaitoihin Bluesia vastaan lauantaina 11.10. Tempaus on osa rintasyöpää vastaan taistelevaa Roosa nauha -kampanjaa. Ottelun pelipaidat huutokaupataan ja tulot menevät hyväntekeväisyyteen.

Tämän jälkeen Turun seurakuntayhtymä pystyttää Hyvän tekemisen torin jäähalliin. Siinä voi äänestää jääkiekkomatsin aikana seurakuntavaalissa. Seurakuntayhtymä on otteluisäntänä, kun Turun Palloseura (TPS) ja Rauman Lukko kohtaavat keskiviikkoiltana 29.10. Turku-hallissa.

Idean esitti Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Lehikoisella on pitkä yhteistyön historia Turku-areenan kanssa. Hallissa on muun muassa jo 11 vuoden ajan järjestetty seurakuntalaisten ilmainen luisteluvuoro kerran viikossa, jolloin suurkunnan työntekijät ovat paikalla luistelemassa ja tavattavissa.

Raveissa Seurakuntavaalilähtö

Seinäjoella ravataan lauantaina 25.10. Seurakuntavaalilähtö. Lähdön voittajahevonen saa vaaliloimen selkäänsä. Syy on se, että seurakunta on ostanut valtakunnallisen T75-ravilähdön.

Idean takana on seurakunnan viestintäjohtaja ja raviharrastaja Leena Hautala. Kirkkoherra ja vaalilautakunta antoivat idealle siunauksensa.

Hankkeessa ovat mukana myös Kurikan ja Alavuden seurakunnat. Kirkkohallitus tukee tapahtumaa, koska vaalit saavat ravien rinnalla valtakunnallista näkyvyyttä.

Raviradalla toimii Hyvän tekemisen tori, jossa esitellään seurakuntavaaleja ja kirkon toimintaa. Kahden päivän päästä raveista alkaa ennakkoäänestys.

– Median kautta tapahtumalla voi olla kymmeniä tuhansia seuraajia, Hautala arvioi.

Kuva: TPS:n Facebook-video
. TPS:n kapteeni Petteri Nummelin.

Lisää seurakuntavaalitempauksia luvassa huomenna.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKirkonkellari käynnisti juttukaupan
Seuraava artikkeliTurun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä

Ei näytettäviä viestejä