Seksi myy kristillisissä kirjakaupoissakin

Viime kuukausina Yhdysvalloissa on ilmestynyt useita seksiä käsitteleviä kristillisiä kirjoja. Ne tekevät kauppansa kristityille, jotka haluavat piristää avioliittojansa.

– Olemme yllättyneet seksiaiheisten kristillisten kirjojen myynnin merkittävästä kasvusta. On selvää, että rankkoina taloudellisina aikoina ihmiset etsivät keinoja parantaa elämäänsä hyvien ihmissuhteiden kautta, sanoo Joe Kerr, markkinointipäällikkö DeeperCalling Mediasta.

Kerrin mukaan kirjojen myyntiluvut kumoavat ennakkoluulot kristityistä siveyden sipuleina.

– Ihmiset usein ajattelevat, että kristityt ovat siveitä eivätkä puhu avoimesti seksistä. Kristityt osoittavat tervettä kiinnostusta seksin ja avioliitton aiheisiin, sanoo Kerr.

DeeperCalling Median myydyimpien kirjojen joukossa löytyvät kirjat Intended for Pleasure: Sex Technique and Sexual Fulfillment in Christian Marriage (Tarkoitettu nautintoon: Seksitekniikat ja seksuaalinen täyttymys kristillisessä avioliitossa) sekä Red Hot Monogamy: Making Your Marriage Sizzle (Tulinen yksiavioisuus: Kuinka saat avioliittosi sihisemään).

– Kristityt ovat ainutlaatuisen ammattitaitoisia kirjoittamaan ihmisen seksuaalisuudesta. Meillä on Raamattu, jonka on kirjoittanut aiheen ensimmäinen asiantuntija. Raamatussa Jumala hahmottelee ihmisen seksuaalisuuden alkuperän, sen väärinkäytön ja lupauksen tuloksista kun Hänen suunnitelmaansa seurataan, Kerr sanoo Christian Post -lehdelle.

Lue lisää täältä (huom. jutun lopussa hauska mainosvideo)

Edellinen artikkeliPitääkö pettämisestä kertoa?
Seuraava artikkeliSuvivirsi kasvattaa suosiotaan

Ei näytettäviä viestejä