Sata ensimmäistä saa ämpärin – Oulun Karjasillassa tavoitellaan kaikkien aikojen äänestystulosta kirkkoherranvaalissa

Oulun Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvaalin ehdokkaat kohtaavat vaalipaneelissa tänään tiistaina ti 26.9. klo 18. Sata ensimmäistä vaalipaneeliin saapuvaa kuulijaa saa ilmaisen ämpärin.

– Mietimme, mikä olisi sellainen houkutin kirkkoherraehdokkaiden itsensä lisäksi, joka vetäisi väkeä. Nyt jaamme ämpäreitä mukavalla painatuksella, Oulun seurakuntien viestintäjohtaja Harriet Urponen kertoo.

Vaalipaneelissa seurakuntalaiset pääsevät kuuntelemaan ehdokkaiden näkemyksiä muun muassa seurakunnan johtamisesta ja tulevaisuudesta sekä ajankohtaisista asioista. Paneeli järjestetään OSAO:n salissa Kaukovainiolla osoitteessa Kotkantie 1. Sen juontavat Harriet Urponen ja Kalevan pääkirjoitustoimittaja Pekka Mikkola.

Ehdolla Karjasillan kirkkoherroiksi ovat Oulunsalon kirkkoherra Petri Satomaa, Haukiputaan kirkkoherra Jaakko Tuisku ja Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin toiminnanjohtaja Miia Seppänen.

Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvaali käydään su 8.10. Ennakkoäänestys on 2.–6.10.

Viimeksi Karjasillalla oli kirkkoherranvaalit 23 vuotta sitten.

– Tuolloin äänestysprosentti oli vain 4,9 ja ääniä annettiin yhteensä 1107. Saimme silloin erinomaisen kirkkoherran, Juhani Lavangon, joka nyt jää eläkkeelle. Tavoittelemme rohkeasti kaikkien aikojen parasta äänestystulosta Oulun seurakunnissa, Urponen hehkuttaa.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliRuotsin puolella Ylitorniolla paloi Hietaniemen vanha puukirkko tiistaiaamuna
Seuraava artikkeliKolumni: Tieto on kaivettava linkkihimmelistä – En tiedä kaikkea, mitä minun kuuluisi kirkon jäsenenä ja työntekijänä tietää

Ei näytettäviä viestejä