San Franciscon katolinen arkki­hiippakunta konkurssiin – Meneillään yli 500 syytettä lasten hyväksi­käytöstä

San Franciscon katolinen arkkihiippakunta on hakeutunut konkurssiin meneillään olevien yli 500 lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevan oikeuskäsittelyn takia. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen Associated Press -uutistoimisto. Konkurssi estää oikeustoimet hiippakuntaa vastaan ja mahdollistaa korvausten maksamisen hyväksikäytön uhreille, sanoo arkkipiispa Salvatore Cordileone AP:n mukaan. – Tilanne on valitettavasti sellainen, ettei arkkihiippakunnalla ole taloudellisia tai käytännöllisiä mahdollisuuksia käydä oikeutta jokaisesta…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMikkeli sai uuden piispan, joka painotti saarnassaan yhteyden merkitystä: ”Jeesus odottaa meiltä, että emme elä itsekeskeisesti omassa kuplassamme, vaan etsimme aktiivisesti yhteyttä”
Seuraava artikkeliLukutaito­päivää vietetään tällä viikolla – Ei ole yhtä oikeaa tapaa lukea ja yhtä oikeanlaista kirjallisuutta

Ei näytettäviä viestejä