Sacrum aloitti kirjojen kustantamisen – ”Täsmätuotteita seurakuntien tarpeeseen”

Kirkollisten tarvikkeiden ja kristillisten kirjojen erikoisliike Sacrum on julkaissut omalla nimellään ensimmäisen kirjan. Se on Kotimaassa ilmestyneistä luontojutuista koottu lahjakirja Siipien havinaa – tarinoita luomakunnan ilmiöistä. Tekstit on kirjoittanut Kotimaan julkaisupäällikkö Olli Seppälä.

– Sacrumin tarkoitus on tehdä jatkossa kirjoja, joilla on selkeä kohderyhmä seurakunnissa. Haluamme palvella seurakuntia etsimällä kirjoja, joista on hyötyä ja iloa. Lahjakirjat ovat yksi seurakunnissa käytetyistä työkaluista. Teemme täsmätuotteita seurakuntien tarpeisiin, sanoo Sacrumin toimitusjohtaja Susanna Mäntyranta.

– Mielestämme Siipien havinaa tuo uutta näkökulmaa lahjakirjoihin. Lisäksi Seppälän tekstit ja kuvat ovat ihastuttaneet Kotimaan lukijoita ja moni on kysellyt, eikö lehtijutuista voisi tehdä kirjaa. Vastasimme nyt tähän toiveeseen.

Mäntyranta muistuttaa, että Sacrumilla on ollut omaa seurakuntiin suunnattua tuotantoa jo aiemmin. Näitä ovat Pieksämäellä valmistettavat Juhavan kynttilät ja Tampereella toimivan Ateljé Solemniksen virka-asut. Lisäksi Sacrum teettää nimellään omia mallistoja erilaisista kirkollisista tarvikkeista.

Seppälän Kotimaahan kirjoittamista luontojutuista on aiemmin julkaistu kirja Lentävä omena (Kirjapaja, 2012).

Sacrum Oy on Kotimaa24:ää julkaisevan Kotimaa Oy:n omistama tytäryhtiö.

Kuva: Sacrum

Edellinen artikkeliJohtava oppilaitospastori Raimo Hakkarainen: Meillä oli hyvä valmius kriisin kohdatessa
Seuraava artikkeliKommentti: 50 vuotta sitten Suomessa vihittiin kuusi kirkkoa – kolme niistä on poissa pelistä

Ei näytettäviä viestejä