Rukousviikolla kehotetaan: Ole muutos

Perinteinen NMKY:n ja NNKY:n kansainvälinen Rukouksen viikko alkaa kaikkialla maailmassa 9. marraskuuta. Suomessa viikkoa on vietetty jo vuodesta 1889.

Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys (NMKY) ja Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys (NNKY) ovat kansainvälisiä ekumeenisiä liikkeitä, jotka toimivat jo yli 130 maassa. Niillä on yhteensä noin 70 miljoonaa jäsentä.

Maailmanliittojen puheenjohtajat Deborah Thomas-Austin ja Ken Colloton kehottavat tervehdyksessään jokaista pohtimaan Rukousviikon aikana, kuinka siirtyä omasta kutsumuksesta yhteiseen muutokseen paremman maailman rakentamiseksi.

Thomas-Austin ja Colloton valottavat sen merkitystä, että luodaan tilaa nuorille, jotta he voisivat muuttua ja olla muutoksentekijöinä, jota tarvitaan maailmanrauhan luomiseen ja kaikista huolehtimiseen.

Suomen paikalliset yhdistykset järjestävät viikon aikana tapahtumia eri puolella maata. NMKY:n pääsihteeri Jaakko Koikkalainen saarnaa Hartolan kirkossa rukousviikon messussa.

Suomen NMKY:n liitolla on toimintaa on 71 paikkakunnalla ja mukana on noin 50 000 nuorta. Suomen NNKY:llä on 26 paikallisyhdistystä.

Edellinen artikkeliKirkolliskokous myönsi tukea Fuengirolan seurakuntakodille
Seuraava artikkeliPäätoimittaja lähetystyöstä kirjoittaneille: Heikennätte naisten asemaa

Ei näytettäviä viestejä