Reportaasi: Kohtaamisia Kolarin kylissä

Porina- ja kutomispiiriläiset osallistuvat langanvetoon, joka on vanha perinne. Siinä sormus pujotetaan yhtyeen lankaan ja kun langat pudotetaan, sormuksen saanut voittaa pienen palkinnon. Piirissä ovat (vas.) Elise Lappee-Alavuotunki, Emmi Vaattovaara, Ethel Satta, Inkeri Vaattovaara, Anneli vaattovaara, Ritva Kemi ja Hilja Koivumaa (edessä). Kuva: Susanna Vilpponen

Diakoniatyöntekijä Tiia Helander auttaa ihmisiä löytämään toivoa haastavissa elämäntilanteissa. Helanderin vastuualue pienessä Kolarin seurakunnassa on suuri samoin kuin alue, jossa hän kiertää.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliHarrastuksena taitouinti
Seuraava artikkeliJeesuksen lähetyskäsky ei-kolonialistiseen tapaan

Ei näytettäviä viestejä