Raamattua viikonpäiville -verkkopalvelu avautui

Vuosia tekeillä ollut Raamattua viikonpäiville -verkkopalvelu on nyt avattu. Palveluun on koottu ja valikoitu Raamatun tekstejä vuoden jokaiselle päivälle, kirkkovuosi huomioiden. Verkkopalvelun tekstejä voidaan käyttää esimerkiksi yksityisessä hartauselämässä ja seurakunnan yhteisissä rukoushetkissä.

Raamattua viikonpäiville -palvelu on selkeä ja visuaalisesti pelkistetty. Sen tekstit täydentävät Evankeliumikirjaa, joka sisältää messussa luettavat Raamatun tekstit kirkkovuoden pyhäpäiville.

– Sivusto on jossakin virallisen aineiston ja virikeaineiston välimaastossa. Se ei ole velvoittava kuten kirkkokäsikirja teksteineen, mutta se on kuitenkin osa kirkkovuosikalenteria, kertoo sivuston tekemisessä mukana ollut raamattuteologian kouluttaja Mika Aspinen.

– Tekstivalikoima tarjoaa sekä seurakuntien vapaaehtoisille vastuunkantajille että työntekijöille mahdollisuuden entistä monipuolisempaan Raamatun käyttöön. Sitä kannattaa käyttää luovasti hyväksi.

Palvelu ei ole vuosikertariippuvainen, vaan toimii sellaisenaan vuodesta toiseen. Sen esikuvina ovat olleet vastaavat kansainväliset viikkolektionaarit.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliVaikuttaako Ukrainan kriisi kirkkojen välisiin tapaamisiin?
Seuraava artikkeliSadinmaa teippasi teesit kirkon oveen – Katso video

Ei näytettäviä viestejä