Piispa Laajasalo siunaa Vesa-Matti Loirin Johanneksenkirkossa – paikalle vain läheiset ja kutsuvieraat

Taiteilija Vesa-Matti Loiri siunataan haudan lepoon Johanneksenkirkossa 20. syyskuuta. Siunauksen toimittaa Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo.

Aiemmin julkisuudessa olleista tiedoista poiketen omaiset toivovat, että siunaustilaisuus vietetään vain läheisten ja tilaisuuteen kutsuttujen kesken.

Siunaustilaisuuden jälkeen järjestetään omaisille ja kutsuvieraille muistotilaisuus Säätytalolla.

Omaiset toivovat, että myös tiedotusvälineet kunnioittaisivat tilaisuuden yksityistä luonnetta eikä kirkkotilassa sisällä kuvattaisi.

Vesa-Matti Loiri menehtyi syöpäsairauteen keskiviikkona 10.8. helsinkiläisessä sairaalassa. Hän oli kuollessaan 77-vuotias. Loiri tunnettiin monipuolisena näyttelijänä, laulajana, muusikkona ja urheilijana.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliKirkkojen maailmanneuvosto hyväksyi säyseän Ukraina-lausunnon – Venäjän kirkon edustaja vertasi McDonaldsin julkilausumaan
Seuraava artikkeliIsraelia ei Karlsruhessa kutsuttu apartheid-valtioksi – sanaan viitataan yleiskokouksen Israel/Palestiina-lausunnossa

Ei näytettäviä viestejä