Perheneuvoja: Nuoret tuomitsevat vanhemman sukupolven uskottomuussotkut

parisuhde_jalat205

Verkossakin parisuhdetyötä tekevä Vantaan seurakuntien perheneuvoja Paula Ruotsalainen kertoo tietävänsä kyseisen palvelun, mutta se ei ole ainakaan vielä tullut hänellä työssään vastaan.

– Tiedän palvelun ja sen olemassaolo kertoo mielestäni siitä, kuinka seksualisoituneessa maailmassa elämme, kun jopa tällaiselle ilmiölle löytyy oma verkkopalvelunsa, Ruotsalainen toteaa.

Uskottomuus on hänen mukaansa yksi yleisimmästä syistä hakeutua perheneuvontaan. Vaikka pettäminen ei sinänsä ole hyvä asia, niin sen paljastuminen saattaa kuitenkin muuttua ”siunaukseksi” siinä mielessä, että parisuhteen ongelmia lähdetään silloin yhdessä ratkomaan.

Ruotsalaisen tiedossa ei ole tuoretta tutkimustietoa uskollisuudesta, mutta työnsä perusteella hän tietää, ettei kyseessä ole väistyvä arvo.

– Etenkin nuorilla uskollisuus on kovassa arvossa. Nuoret pitävät uskollisuutta parisuhteessa itsestäänselvyytenä ja suhtautuvat ihmetellen ja jopa tuomitsevasti vanhemman ikäpolven uskottomuussotkuihin, Ruotsalainen summaa.

Edellinen artikkeliPerhetragedian uhrien muistoksi järjestetään suruhartaus
Seuraava artikkeli”Kehitysraporttien kuva Intiasta usein liian myönteinen”

Ei näytettäviä viestejä