Oulun seurakuntayhtymä kutsuu kolmekymppiset leffaan

Oulun ev.lut. seurakunnat onnittelevat 30-vuotiaita kutsumalla heidät Darren Aronofskyn ohjaaman Noah-elokuvan ennakkonäytökseen.

Kolmekymppisille lähetetyn kutsukortin etusivulla sarjakuvapiirtäjä Ville Rannan ja pastori Helena Paalanteen Jeesus-hahmo tuskailee 30-vuotiaan kriisien kanssa.

– Haluamme muistuttaa, että kolmekymppinen voi toteuttaa elämässään vielä monia asioita. Siinä iässä Jeesuskin vasta aloitteli toimintaansa, sanoo Karjasillan seurakunnan pastori Kimmo Kieksi.

Kieksin mukaan 30-vuotiaat ovat seurakunnalle tärkeä kohderyhmä.

– 30 vuotta on merkittävä etappi ihmiselämässä ja sitä on syytä juhlistaa. Siinä vaiheessa myös suhde seurakuntaan muuttuu, kun monet elämänkysymykset tulevat ajankohtaiseksi.”

Viime vuonna 30-vuotiaiden onnittelukortti sai positiivisen vastaanoton, ja juhlan suosio yllätti järjestäjät. Tänä vuonna juhlaan on kutsuttu yli 2000 henkeä.

Noah-elokuvan näytökseen otetaan ennakkoilmoittautumisilla mukaan yhteensä 400 syntymäpäiväsankaria ja mahdollista seuralaista.

– Ajattelimme, että jokainen vuosikerta on ainutlaatuinen ja vaatii ainutkertaisen juhlansa. Tänä vuonna päätimme tarjota heille elokuvan, joka on eeppinen tarina rohkeudesta, uhrauksesta ja toivosta, Kieksi sanoo.

(Kuva Ville Ranta, teksti Helena Paalanne)

Lue myös

Raamattu näkyy valkokankailla tänä vuonna

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliNooa-elokuvaa ei markkinoida Suomessa kristillisyydellä
Seuraava artikkeliFransiskaanit korjaavat kirkon joukkorahoituksella

Ei näytettäviä viestejä