Nuorten Suomi rukoilee -adressi haastaa nuoret

Nuoria haastetaan rukoilemaan Suomen puolesta internetissä leviävän Nuorten Suomi rukoilee -adressin avulla. Adressin taustalla on joukko nuoria eri seurakunnista pääkaupunkiseudulla.

 ­– Haluamme innostaa nuoria ympäri maata rukoukseen Suomen puolesta, ja siunata päättäjiä siinä tärkeässä työssä, jota he tekevät maamme eteen, kertoo yksi aloitteen alullepanijoista, Ina Litma.

Adressin allekirjoittajiksi toivotaan 80- ja 90-luvuilla syntyneitä nuoria.

– Monesti on helppo arvostella päättäjiä. Jumala ei kuitenkaan ole kutsunut meitä kritisoimaan, vaan siunaamaan ja rukoilemaan esivallan puolesta. Vanhempamme ja isovanhempamme ovat kantaneet tätä maata vuosikymmenten ajan rukouksissa, nyt on meidän vuoromme tarttua viestikapulaan, Litma sanoo.

Tällä hetkellä adressin on kirjoittanut yli 730 nuorta, joista helsinkiläisiä on 15 prosenttia. Kolmen eniten allekirjoituksia tavoittaneen kaupunkin joukossa ovat Helsingin lisäksi Espoo ja Turku.

Nuorten Suomi rukoilee -adressi luovutetaan päättäjille Eduskuntatalon portailla eduskunnan istuntokauden alussa torstaina 5. syyskuuta.

Edellinen artikkeliWille Riekkinen Itä-Suomen yliopiston hallitukseen
Seuraava artikkeliSaapas auttaa ja keskustelee

Ei näytettäviä viestejä