NNKY-liiton uudeksi pääsihteeriksi Anne Pönni

NNKY-liiton uudeksi pääsihteeriksi kaudelle 1.3.2017–28.2.2021 on valittu filosofian maisteri Anne Pönni, liitto kertoo tiedotteessaan. Pönni on toiminut projektihallinto- sekä esimies- ja johtamistehtävissä järjestömaailmassa yli 25 vuotta.

Liitto kertoo tiedotteessaan, että Pönni on rakentanut kumppanuuksia kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa sekä vastannut sidosryhmäsuhteista ekumeenisiin, kirkollisiin, poliittisiin ja järjestötoimijoihin.

− Olen tottunut siihen, että pienessä toimistossa kääritään hihat ja kaikki tekevät kaikkea. Tehtäväni ovat olleet moninaisia. Kasvoin työssäni Suomen World Visionissa asiantuntijatehtävistä esimies- ja johtamistehtäviin. Sydäntäni lähellä ovat lasten ja naisten oikeudet, yhteiskunnallinen toiminta ja kehitysyhteistyö, Pönni kertoo tiedotteessa.

NNKY:ssä Anne Pönnin mielestä ydin on paikallisyhdistyksissä, joita liitto palvelee ja tukee. Globaalit yhteydet ja kansainvälisyys ovat NNKY:lle valtava voimavara. Yhteisen, valtakunnallisen fokuksen löytyminen tuo NNKY-liikkeelle tulevaisuudessa vaikuttavuutta ja tilaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

– Yhdessä NNKY:n paikallisyhdistysten, liiton hallituksen ja henkilöstön kanssa mietimme, mikä on NNKY-liikkeen rooli, miten saamme uusia naisia ja tyttöjä mukaan ja keille kaikille NNKY:llä on annettavaa.

NNKY eli Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys on kansainvälinen, ekumeeninen ja monikulttuurinen naisten ja tyttöjen liike, joka toimii 120 maassa.

Kuva: Mari Hyttinen / NNKY-liitto

Lue myös:

NNKY:n tunnustuspalkinto kahdelle sukupolvien välistä vuorovaikutusta edistävälle hankkeelle

NNKY etsii palkittavaksi sukupolvien välisen vuorovaikutuksen edistäjää

Minna Hietamäki NNKY:n puheenjohtajaksi

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliHelsingin piispanvaalin aikataulu selvisi – ensimmäinen kierros elokuun puolivälissä
Seuraava artikkeliOulun hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä

Ei näytettäviä viestejä