Näyttely: Hääpuvuissa näkyvät muotivirtaukset mutta myös naisen tarina

Kaunis morsian -näyttely tamperelaisessa Museo Milavidassa kuljettaa kävijää morsianten matkassa 1800-luvulta tähän päivään. Esillä on 1800-luvun muhkeita krinoliinipukuja, modernin naisen polvia hipovia leninkejä 1920-luvulta, Christian Diorin 1950-luvulla lanseeraaman New Lookin innoittamia tiimalasimaisia mekkoja ja 1970-luvun vapautta julistavia pukuja. Muodin jäljet näkyvät hääpuvuissa kautta historian, mutta entisaikaan kyse oli paljosta muustakin. Kun talonpoikaismorsian valmistautui ennen 1800-lukua…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKolumni: Katsokaa, olen hyväntekijä! – Sosiaalinen media on tuonut lähimmäisen rakastamiseen irvokkaita piirteitä
Seuraava artikkeliKirkolliskokous kinasi maallikoiden puheen­johtajuudesta – ”On kuin ainoa kristitty neuvostossa olisi kirkkoherra”

Ei näytettäviä viestejä