Näyttävistä valoteoksista tunnettu taidekollektiivi muuttaa Kalevan kirkon salin ”toiveikkaaksi spektaakkeliksi”

Tamperelaisille ja Tampereella käyville on luvassa pimeään vuodenaikaan sopiva taide-elämys Kalevan kirkolla marraskuun alussa 3.–7.11. jokaisena päivänä kello 17.00–22.00.

Näyttävistä valotaideteoksistaan tunnettu Sun Effects rakentaa viiden päivän ajaksi Kalevan kirkkoon audiovisuaalisen taideteoksen Flora, joka on yhdistelmä videoprojisointia, musiikkia ja valoa. Tekijätiimi kuvailee tiedotteessaan teosta matkaksi ”epätoivon, kasvun ja optimismin pyörteisiin”. Teoksen on määrä muuttaa Kalevan kirkon sali ”toiveikkaaksi spektaakkeliksi”.

Tampereen seurakuntien, kaupungin ja Kirkkopalveluiden yhdessä mahdollistama tapahtuma kuuluu osaksi Tampereen kaupungin valoviikkoja. Sun Effectsin töitä on ollut aiemmin esimerkiksi Lux Helsingissä, Flow Festivaleilla, Slushissa ja Linnanmäen Valokarnevaaleilla.

Flora Tampereella Kalevan kirkossa 3.–7.11. klo 17–22. Esityksen kesto on 8 minuuttia ja esitysten välissä on viiden minuutin tauko.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliArkkukurssilla jokainen rakentaa oman viimeisen majapaikkansa – Laulaja Joel Hallikaisen arkku koki yllättävän kohtalon
Seuraava artikkeliHattulan kirkkoherraksi valittu Jyrki Rauhala: ”Seurakunta on paikka, missä jokaisella on mahdollisuus tulla kohdatuksi”

Ei näytettäviä viestejä