Narrin epäjumalat – Toimittaja Ruben Stiller haksahtaa julkisuuteen, rahaan ja ironiaan

Epätodennäköisen parin piti mennä yhteen, jotta Ruben Stiller sai alkunsa. Ruotsinkielisessä juutalaisperheessä Helsingissä kasvaneen Hirsch Stillerin ja häntä 21 vuotta nuoremman eteläpohjalaisen Terttu Mansikka-ahon esikoispoika syntyi vuonna 1961. Eri maailmoista tulleiden vanhempien lapsi varttui Nummella Länsi-Uudellamaalla ja sai perinnöksi kulttuurisen sekasotkun. Sitä Stiller pui tietokirjailija, psykoterapeutti Katriina Järvisen kirjoittamassa elämäkerrassa Ruben Stiller, siltä väliltä (Kirjapaja)….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliLatvia irrottaa maan ortodoksista kirkkoa Moskovan patriarkaatista – Jouko Talosen mukaan ortodoksisella kirkolla on tärkeä rooli Latviassa
Seuraava artikkeliValtakunnallisiin kolehteihin ei muutoksia – eniten kohteita lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan

Ei näytettäviä viestejä