Naispappien virkapukujen valmistaja valittu

Naispapinpuku8

Vertailu yritysten välillä tehtiin kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Pisteitä sai sopimuskauden hinnasta (30 %) näköismallien työn laadusta (30 %) sekä palvelukonseptista (40 %).

Piispainkokouksen päätöksen perustelujen mukaan kilpailuttamisessa kiinnitettiin erityistä huomiota tuotteiden saatavuuteen, laadunvarmistukseen, sarjatuotannon tuomiin etuihin sekä valmistajan ammattitaitoon ja luotettavuuteen.

Virkapukumallisto on suunniteltu siten, että asiakas valitsee mallistosta tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Tämä edellyttää koko maan kattavaa sovituspalvelua, monipuolisia toimitustapoja ja mahdollisuutta mittatilausvaatteiden valmistukseen koko maan alueella. Näistä syistä palvelukonseptin painoarvo asetettiin 40 prosenttiin.

Naispuolisen papin uudessa virkavaatemallistossa on kaksi eri jakkua, polvipituinen tai pitkä hame, kaksi housuvaihtoehtoa sekä perinteiset papin sokeripalakauluspaidat. Mallisto on valmistettu aiempaa kevyemmistä, mutta kuitenkin kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista. Suunnittelija on vaatesuunnittelija Kirsimari Kärkkäinen.

Uudessa virka-asussa on arki- ja juhlatilanteiden mukaan vaihdettava Valonsäde-somiste. Juhlapuvussa se on valkoinen. Sitä käytetään yhdessä valkoisen paidan kanssa. Arkiasussa somisteosa ja paita ovat mustia. Malliin kuuluva hopeinen Valonlähde-risti kiinnitetään papinjakkuun. Lisäksi asukokonaisuuteen kuuluvat mustat sukat ja kengät.

Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa on yksi Kotimaa24-uutispalvelun tuottajatahoista.

LUE MYÖS:

Hankintakilpailu naispappien uudesta virkapuvusta keskeytetty

Pomppaako hinta: naispapin puvun valmistus vain yhdelle toimittajalle?

Muotiguru haltioitui naispappien puvusta

Vaatesuunnittelija: uusi papinpuku sopii joka vartalolle

Tässä se on naispapin uusi virkapuku

Edellinen artikkeliPiispa Repo siunaa Kansanlähetyksen johtajan tehtäväänsä
Seuraava artikkeliRukousviikko huomioi urheilun ilot

Ei näytettäviä viestejä