Naispappien uuden virka-asun suosituimmat koot loppu

Naispapinpuku205

Tuotepäällikkö Hanna Nortomaa Sacrumista vahvistaa tiedon, mutta vakuuttaa, että tilanne korjaantuu käynnissä olevasta lomakaudesta huolimatta muutaman viikon kuluessa.

– Kireä tuotantoaikataulu pakotti meidät keväällä olemaan realisteja ensimmäisen tuotantoerän määrissä. Halusimme saada pitkään odotetut vaatteet pian asiakkaille. Tuotantoa jouduttiin joiltain osin rajoittamaan, mutta täytyy tunnustaa, että kysyntä on tästä huolimatta ylittänyt alustavat odotuksemme.

Uusi virka-asumallisto tuo naispappien ulottuville melkoisen variaation erilaisia vaatteita, joista kukin voi valita tyyliinsä parhaiten sopivat. Nortomaan mukaan malliston eri osat ovat myyneet tasaisesti, mutta kaksi tuotetta on noussut menekiltään ylitse muiden. Suosituiksi ovat osoittautuneet malliston lyhin hame sekä bambutrikoinen paita.

– Olemme halunneet huomioida erityisesti puvun pappisvihkimykseensä tarvitsevat. Asiakkaat ovat olleet ymmärtäväisiä, vaikka meillä ei olekaan heti ollut kaikista malliston vaatteista sopivia kokoja tarjota., Nortomaa toteaa.

Sacrum on Kotimaa-konsernia. Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa on yksi Kotimaa24-uutispalvelun tuottajista.

(Kuva: Krista Keltanen)

Edellinen artikkeliHelluntaikirkko sanoutuu irti epäterveestä Israel-suhteesta
Seuraava artikkeliKotimaa: Sharia-laki on jo Suomessa

Ei näytettäviä viestejä