Mysteerikuva: Mikä seurue kukat käsissään? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ilmeisesti kaksi pariskuntaa kukat käsissään. Kuvassa on kolme lasta. Kuvan taakse on lyijykynällä kirjoitettu ”Lähetysseurue”. Kuva takana on myös leima, josta selviää, että sen on ottanut porilainen diplomi-insinööri E. A. Hiltula. Tunnistatko kuvan ihmisiä? Mistä tilanteesta on kyse? Milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisessä mysteerikuvassa on vasemmalla psykiatri Martti Paloheimo ja hänen vierellään maanviljelysneuvos ja poliitikko Viljami Kalliokoski. Kuvan kolmatta miestä on arveltu Toivo Paloksi.

Kuva on otettu Sisälähetysseuran kesäjuhlilla Pieksämäellä mahdollisesti 1960-luvulla. Henkilöiden rintarusetit kertovat, että he ovat kutsuvieraita.

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä neljän kopla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeli”Enkelit olivat puhtaita ja aineettomia muotoja” – Tuomas Akvinolaisen enkelifilosofiset kirjoitukset julkaistaan suomeksi
Seuraava artikkeliPodcast: Martin Luther King Jr oli kirkon ristiriitaisin ihmisoikeustaistelija

Ei näytettäviä viestejä