Mysteerikuva: Ketkä seisovat pihalla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on mies ja nainen. He seisovat varsin uuden rakennuksen edessä kesäisenä päivänä. Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli tunnistuksia yksittäin. Kuvan henkilöt ovat sairaalasairaalasielunhoitajia.

Kuvassa ovat Hannu Palmu, Harri Helle, Pekka Välitalo ja Kaisa Välttilä. Heidät on kuvattu mitä ilmeisimmin ammattikunnan neuvottelupäivillä.

Kuva on vuodelta 1988.

2.9.klo 19.07 korjattu Pekka Välitalon nimi.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä neljä kahvitauolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliSuomen ortodoksi­piispat päättivät, että ehtoollisella aletaan käyttää taas yhteistä lusikkaa – seura­kuntalaiset närkästyivät
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Ukrainassa on käyty hyökkäys­sotaa puoli vuotta, ja uudet eettiset kysymykset nousevat esiin myös Suomessa

Ei näytettäviä viestejä