Mysteerikuva: Jotain tässä musisoidaan, mutta keksitkö ketkä ja mitä?

Kuva: Kotimaan arkisto

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on saati missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitaja on valinnut musiikkiin viittaavan kuvan sen kunniaksi, että viime viikonvaihteessa monet kuorot esiintyivät Kirkon juhlassa Tampereella. Arkistonhoitaja pyytää apua sen selvittämiseen, keitä tässä kuvassa on ja mikä on tilanne.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva ja lehden numero, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Kotimaa, Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

EDELLISESTÄ mysteerikuvasta tunnistettiin arkkipiispa John Vikström ja silloinen oikeusministeri Tarja Halonen. Muun muassa Eeva Hurskainen kertoi paikaksi Kirkkohallituksen juhlasalin Katajanokalla. Nuoremmille lukijoille tiedoksi, että ennen Etelärantaa kirkon keskukset sijaitsivat Katajanokalla.

Arkistonhoitaja selvitti, että kyseessä oli edelleenkin toiminnassa olevan Takuusäätiön perustamistilaisuus vuonna 1990. Takuusäätiö tukee arjen selviytymistä raha-asioissa ja velkojen hoidossa. Säätiö perustettiin aikanaan Yhteisvastuukeräyksen tuotolla ja Raha-automaattiyhdistyksen toiminta-avustuksella.

***

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1€!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1€, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90€/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ota kaikki irti Kotimaasta – napsauta tästä!

Edellinen artikkeliLukijoilta: Toivo välittyy parhaiten lasten ja nuorten kokonaisvaltaisessa kohtaamisessa
Seuraava artikkeliVuoden Kanttori on Jukka Hassinen Jyväskylän seurakunnasta

Ei näytettäviä viestejä