Meritutkija Hermanni Kaartokalliolla on kaksijakoinen suhde meren salaisuuksien selvittämiseen – Itämeren ehtii vielä pelastaa

- Meri on meillä lainassa. Jos lainaan jotakin, yritän pitää siitä huolta niin, ettei se rikkoudu eikä joudu hukkaan, meritutkija Hermanni Kaartokallio sanoo. Kuva: Jukka Granström

Vaikka Kaartokallio on tutkinut merta pitkään, sen kauneus ei ole arkipäiväistynyt. Kaikki meret ovat samaa valtamerta, ja silti sen jokaisella osalla on oma tuoksunsa, värinsä ja maisemansa.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliSuomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja Jorma Ala-Sankila: ”Valtiolta edellytetään uuden ajan veteraanien huomioimista”
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Hallituksen säästötoimet ovat pakollisia Suomen talouden kannalta – mutta millaisesta yhteiskunnasta hallituspuolueet unelmoivat?

Ei näytettäviä viestejä