Megadethin basistista tulee pappi

Ellefson_DavidDavid Ellefson on aloittanut pappisopinnot Yhdysvalloissa. Ellefson kertoo saaneensa lapsuudessaan liberaalin valtavirran luterilaisen kasvatuksen, mutta etääntyneensä joksikin aikaa hengellisiltä juuriltaan. Hän opiskelee naispappivastaisen, konservatiivisuudestaan tunnetun luterilaisen Missourin synodin papiksi. Koska Megadeth keikkailee aktiivisesti, hän opiskelee paljolti verkossa.

Oman seurakunnan Arizonaan perustanut basisti katsoo uskon olleen keskeinen tekijä myös hänen raitistumisessaan alkoholista. Hän ei näe ristiriita rock-uran ja tulevan pappeuden välillä.

– Jotkut saatavat kokea, että tässä on ongelma, mutta tämä on minulle annettu ura. Uskon musiikillisten kykyjeni olevan lahja Jumalalta. Jälkikäteen ajateltuna katson, että Megadethin synty ja menestyksekäs ura ovat olleet Jumalan siunaus, Ellefson kertoi The Christian Post -lehdelle.

Megadeth on yksi thrash-metallin neljästä suuresta yhtyeestä Metallican, Slayerin sekä Anthraxin kera. Ellefson kuulu yhtyeen alkuperäiskokoonpanoon. Myös bändin keulahahmo Dave Mustaine on julkisesti kertonut kristillisestä uskostaan.

Suomessa ensimmäisenä Ellefsonin pappisuralle aikomisesta kertoi Sana-lehti.

(Kuva: Wikipedia/Ganshin Alexander)

Edellinen artikkeliViranomaiset eri linjoilla poikien ympärileikkauksesta
Seuraava artikkeliShintopapit valmistautuvat tsunamin muistopäivään

Ei näytettäviä viestejä