Luonto puhuu: Millainen on hengellinen kutsumus?

Paimentyttö torkahtaa aholla. Kun hän herää, hänen päänsä vasemmalla puolella on käärme, oikealla perhonen. Se, mitä sitten tapahtui, olisi hengellinen salaisuus, elleivät talon lapset olisi sattumalta nähneet jotain hämmentävää? Luonto puhuu -tarinoissa ihminen kohtaa Jumalan yllättävissä tilanteissa. Tällä kertaa ääneen pääsee mustatäplähiipijä. Yllätyin, kun mökin pihapiirissä lenteli pieniä vilkasliikkeisiä perhosia. Aikaisempina kesinä olen vain muutaman…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliMysteerikuva: Ketkä ovat pöydän takana? – Katso myös kahden edellisen kuvan ratkaisu
Seuraava artikkeliHerättäjäjuhlilla keskusteltiin ilmastosta ja ihmisten ahdistuksesta – ”Meillä on keinoja torjua ilmastonmuutosta”

Ei näytettäviä viestejä