Lohtajan juhlien superviikonloppu päätökseensä

EvankeliumijuhlaEsite

– Kun lähdet tältä paikalta kotiin, saat tehdä sen vakuuttuneena siitä, että Jumala kulkee kanssasi. Eikä vain kulje, vaan johtaa ja varjelee. Älä pelkää, äläkä turhia pälyile, Katso Häneen, joka suurin kirjaimin on kirjoittanut sinulle tänäkin viikonloppuna rakkauden viestin. Katso Herraasi Kristukseen, joka syntisi ristillä kärsi ja kaiken sovitti, kokkolalainen Evankeliumiyhdistyksen toiminnanjohtaja Lasse Nikkarikoski sanoi päätöstilaisuudessa.

Sunnuntain aamupäivän messuun osallistui 3 500 juhlavierasta. Kokonaisuudessaan kävijöitä oli viikonlopun aikana 14 000. Luku lasketaan herätysliikkeiden sopimalla kaavalla. Perjantain ja sunnuntain kävijät lasketaan yhteen ja tähän lisätään lauantain kävijät puolitoistakertaisena.

Edellisen kerran juhlaa vietettiin Lohtajalla 1981. Tänä vuonna samanaikaisesti Evankeliumijuhlan kanssa vietettiin myös Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlia.

– Kiitos Lohtajan kirkkomusiikkijuhlille, että näin yhdessä toimien ja toinen toistamme tukien saimme rakentaa tällaisen, uskaltanen sanoa, superviikonlopun näille seuduille, toiminnanjohtaja Nikkarikoski kiitteli.

Seuraavana kesänä Evankeliumijuhla järjestetään Lahdessa Urheilu- ja messukeskuksessa 27.-29.6.2014.

Edellinen artikkeliKirkon kesäopas bloggaa
Seuraava artikkeli”Dialogi muslimien kanssa perustuu luottamukseen”

Ei näytettäviä viestejä