Lentokentän julistekampanja muistuttaa kirkon työstä ulkomailla

Tukiverkkosi maailmalla -julistekampanja näkyy Helsinki-Vantaan lentokentällä tästä viikosta alkaen. Julistekampanja tuo kaksi erilaista julistetta ympäri lentokenttää pysäköintihalleista lähtöporteille ja muistuttaa evankelis-luterilaisen kirkon ulkosuomalaistyöstä, jota tehdään 37 maassa ympäri maailman.

– Ilojen ja kriisien keskellä olemme ulkomailla asuvia ja matkailevia suomalaisia varten, omalla äidinkielellä, kirkon ulkosuomalaistyön koordinaattori Susanna Merikanto-Timonen kertoo.

Monelle ulkomailla asuvalle ulkosuomaisten seurakunta tarjoaa tärkeän yhteyden muihin suomalaisiin. Näiden seurakuntien työntekijät sekä vapaaehtoiset auttavat pulmatilanteissa sekä helpottavat löytämän paikan uuden asuinmaan kirkossa.

Vakituisten työntekijöiden lisäksi vuosittain valittavat määräaikaiset ja osa-aikaiset turistipapit ja -kanttorit palvelevat suomalaisia lomalaisia ja kausimuuttajia suosituissa lomakohteissa kuten Espanjassa, Kreikassa, Kyproksella, Thaimaassa ja Yhdysvaltojen Floridassa. Matkapapit vierailevat myös Turkin ja Etelä-Amerikan kohteissa.

Kuva: Yksityiskohta mainosjulisteesta

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSami Kallioinen Tampereen seurakuntien viestintäpäälliköksi
Seuraava artikkeli”Arkipyhäsiirto oli kirkollinen versio 1973 poikkeuslaista”

Ei näytettäviä viestejä