Lapsille toiminnallinen nettijumalanpalvelus

Lastenkirkko.fi-sivustolla alkaa sunnuntaina 5. helmikuuta toiminnallinen Verkkovaeltajan taukopaikka-virtuaalijumalanpalvelus. Jumalanpalvelukset järjestetään jatkossa kaksi kertaa kuukaudessa sunnuntaisin kello 16 Lastenkirkon kirkkosalissa. Suurin osa sen lauluista nähdään musiikkivideoina.

Jumalanpalveluskaavan Lastenkirkkoon räätälöinyt kouluttaja ja pastori Anita Ahtiainen Seurakuntien Lapsityön Keskuksesta vertaa kaavaa hengelliseen kuntopiiriin.

– Jumalanpalveluskaava pitää sisällään kaikki ihmisyyden ja hengellisyyden puolet sopivassa suhteessa. On itsetutkiskelua ja nöyryyttä, on iloa ja kiitollisuutta, on toisten ihmisten ja luonnon huomioonottamista, mutta myös elämänvoiman vastaanottamista itselle. Samaa on haettu Lastenkirkon jumalanpalveluskaavaan, Ahtiainen sanoo.

– Lastenkirkko.fi on kuitenkin aivan omanlaisensa ympäristö. Lapset odottavat oikeasti voivansa tehdä asioita verkkosivulla, siksi Lastenkirkon jumalanpalvelukset rakennetaan mahdollisimman toiminnallisiksi, Ahtiainen lupaa.

Lastenkirkossa ovat mukaan Espoon, Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Kaarinan ja Vantaan seurakuntayhtymät, Seurakuntien Lapsityön Keskus, PTK – poikien ja tyttöjen keskus sekä Kirkkohallituksen Hengellinen elämä verkossa -hanke.

Edellinen artikkeliPiispa Salmi pyysi saamelaisilta anteeksi
Seuraava artikkeliNiinistö vai Haavisto?

Ei näytettäviä viestejä