Kumikantinen Raamattu ehdolla Publishing-palkinnon saajaksi

Ruotsalaisen Publishing-palkinnon ehdokkaat on esitelty. Listalta löytyvät muun muassa Verbum-kustantamon uusi painos Raamatusta, kirkon nuortenlehti Troligt ja piispa Tuulikki Koivunen Bylundin paimenkirje Rakkaus karkottaa pelon, kertoo ruotsalainen Kyrkans Tidning.

Verbum-kustantamon Raamattu on vaaleansininen ja suunnattu erityisesti nuorille ja rippikoululaisille. Raamatun kannet on tehty kumista.

Ruotsin kirkon nuortenlehti Troligt on uudistettu juuri. Sen uutta, pienempikokoista formaattia on julkaistu nyt kolme numeroa.

– Ehdokkuus on tosi hauskaa. Olemme saaneet hyvin positiivista palautetta lukijoilta ja on ilo huomata, että arvostajia on muitakin, sanoo Troligt-lehden toimittaja Malin Berggren.

Tuulikki Koivunen Bylundin paimenkirje käsittelee muun muassa kysymyksiä elämästä ja kuolemasta, seksuaalisuudesta ja monikielisyydestä.

Ruotsalainen Publishing-palkinto on vuosittainen kisa painotuotteille kuten kirjoille, lehdille ja aikakauslehdille. Jury valitsee palkinnot julkaisun ulkoasun ja sisällön perusteella lokakuun 18. päivä Tukholmassa.

Edellinen artikkeliHunger King provosoi nälänhädällä
Seuraava artikkeliRisto Jukko: ”Pelkkä kirkon jäsenyys ei enää riitä”

Ei näytettäviä viestejä