Kirkon johtajille puhuva Harri Gustafsberg: Stressi tekee ihmisestä itsekkään

22.11.2021 Pirkkala. Johtamistaidon konsultti Harri Gustafsberg Kuvat: Rami Marjamäki. Jutussa käytetty jatkuvilla oikeuksilla, loput sovittava kuvaajan kanssa.

Poliisin erikoiskoulutettu Karhuryhmä oli lähetetty vaativaan tehtävään Pohjois-Helsinkiin. Omakotitalossa oli vaarallinen mies haulikon kanssa. Karhupoliisi Harri Gustafsberg seisoi koiran kanssa oven takana. Hänen piti tarkistaa asunto, ja suunnitelmana oli lähettää koira sisään edeltä. – Pelkäsin kovasti koiran puolesta. Minussa tapahtui voimakas stressireaktio, joka ilmeni jäätymisenä. Kehoni meni tunnottomaksi ja näkö hävisi hetkeksi, Gustafsberg muistelee. Monessa…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliTampereen piispa Matti Repo vieraana Kotimaan ja Radio Dein Piispan kysely­­tunnilla
Seuraava artikkeliKolumni: Kirkon mihinkään johtamattomat käytävät ja perspektiivi­oppia uhmaavat portaikot

Ei näytettäviä viestejä