Kirkkoherraehdokkaat avasivat kotialbuminsa

TuiranVaalit

Vaalissa äänestetään ensi viikolla ja vielä tämän viikon sunnuntaina järjestetään vaalipaneeli, joka lähetetään suorana lähetyksenä virtuaalikirkossa. Yleisö voi lähettää kysymyksiä Facebookissa, virtuaalikirkon chatista tai seurakuntien vaalisivuilta. Vaalisivulta löytyvät myös muun muassa ehdokkaiden blogit, vaalikone, videohaastattelut ja vaalisaarnat. Seurakuntalaisia lähestytään kirjeitse.

Videolla ehdokkaat Niilo Pesonen, Jouko Lankinen ja Ari-Pekka Metso kertovat itsestään ja omasta elämänhistoriastaan, vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. Kuva-albumista puolestaan voi katsoa Metsoa välipalalla banaanisaaren tapaan, Lankista testaamassa kertakäyttögrilliä ja Pesosta korjaamassa saunan kattoa.

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on asettanut hakijoista ensimmäiselle vaalisijalle Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin hiippakuntadekaanin Niilo Pesosen. Toisella vaalisijalla on Oulun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntapastori, rovasti Jouko Lankinen ja kolmannella vaalisijalla Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Ari-Pekka Metso.

Tutustu vaalisivuihin, joilta pääsee ehdokkaiden nimiä klikkaamalla myös kuva-albumeihin

Edellinen artikkeliKatolilaisten määrä kasvussa
Seuraava artikkeliKeskitalo: Jos päätöstä ei synny, olemme ajopuu

Ei näytettäviä viestejä