Kampin kappeli voitti Trip Advisor -palkinnon

Kampin kappeli on voittanut matkailijoiden Trip Advisor -verkkopalvelun Certificate of Excellence -palkinnon. Kyseisen palkinnon saavat Trip Advisor -matkailusivuston nähtävyydet, jotka ovat saaneet matkailijoilta parhaimmat arvostelut.

Kampin kappeli oli saanut keskiarvoksi kävijöiden arvosteluista 4,5 tähteä viidestä. Kappelista oli tehty yhteensä 187 arvostelua, joista 119 arvosteli kappelin erinomaiseksi. Kappelin arkkitehtuuria ja rauhallista tunnelmaa kehuttiin.

– Sertifikaatti lähetettiin minulle postissa Ruotsista. Monet Temppeliaukion kirkossa käyvistä turisteista käyvät myös meillä, ja me taas ohjaamme heidät Temppeliaukion kirkkoon, Kampin kappelin toiminnanjohtaja Kenneth Koskinen sanoo.

– Suurin osa kävijöiden arvioista Trip Advisorissa liittyy kappelin ulkonäköön. Monet arvostelijat vaikuttavat olevan amerikkalaisia.

Kymmenen suomalaista nähtävyyttä on saanut saman sertifikaatin, ja kuusi näistä nähtävyyksistä on kirkkoja. Muita saman sertifikaatin saaneita suomalaisia kirkkoja ovat Helsingin tuomiokirkko, Turun tuomiokirkko, Temppeliaukion kirkko, Uspenskin katedraali ja Tampereen tuomiokirkko.

Trip Advisor -matkailusivustossa turistit voivat arvioida ja suositella nähtävyyksiä, hotelleja ja ravintoloita, sekä etsiä lentoja. TripAdvisor-merkkiset sivustot muodostavat maailman suurimman matkailijayhteisön, jolla on yli 200 miljoonaa yksittäistä kävijää kuukaudessa ja yli 100 miljoonaa arvostelua ja mielipidettä. Sivusto toimii 30 maassa.

Kuva: Katri Saarela

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliIrakin suurin kristittyjen kaupunki Isiksen käsiin
Seuraava artikkeliUlkomaanapu rakentaa kouluja Sudaniin

Ei näytettäviä viestejä