Viisi suomalaisten järjestöjen työntekijää vihittiin jälleen Inkerin kirkon papeiksi Pietarissa – piispa Ivan Laptevia avustivat vihkimyksessä Aarre Kuukauppi, Juha Saari ja Daniel Nummela

Inkerin kirkon piispa Ivan Laptev vihki tänään Pietarin Pyhän Marian kirkossa papeiksi viisi suomalaista.

Papeiksi vihittiin Kansanlähetysopiston raamattulinjan linjavastaava Jarkko Haapanen, Raamattuopiston vararehtori  Veli-Matti Kujala, Uuden Tien päätoimittaja Santeri Marjokorpi, Karkun opiston rehtori Matti Rusama ja Sleyn lähetystyöntekijä Hiroaki Yoshimura.

Piispa Laptevia avustivat alttarilla emerituspiispa Aarre Kuukauppi, Kansanlähetyksen Venäjän lähetystyöntekijä, pastori Juha Saari ja Kansanlähetyksen lähetysjohtaja, pastori Daniel Nummela.

Vihkimysjumalanpalvelus oli suomenkielinen. Piispa Ivan Laptev puhui vihkimyksessä ja sitä seuranneessa ehtoollisjumalanpalveluksessa enimmäkseen venäjää ja häntä tulkitsi suomeksi Juha Saari.

Verkkoon striimatussa palveluksessa ei käynyt ilmi, mihin Inkerin kirkon tehtäviin papeiksi nyt vihityt ovat saaneet vokaation. Tietoa ei tätä kirjoitettaessa ollut saatavissa myöskään Inkerin kirkon tai mainittujen järjestöjen verkkosivuilta.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPäivi Räsänen: Koen että syyttäjän väitteet ovat loukanneet minun kunniaani
Seuraava artikkeliMikkeli sai uuden piispan, joka painotti saarnassaan yhteyden merkitystä: ”Jeesus odottaa meiltä, että emme elä itsekeskeisesti omassa kuplassamme, vaan etsimme aktiivisesti yhteyttä”

Ei näytettäviä viestejä