Joel Hallikaiselle oma ohjelmasarja Radio Deihin

Turkulainen laulaja ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen aloittaa oman ohjelmasarjan Radio Deissä. Hallikainen jakaa kuulijoilleen elämästä kaivamiaan oivalluksia vuosien ja vuosikymmenten varrelta.

– Tämä on yksinkertaisesti minun ikäiseni ihmisen pohdintaa elämästä, 58-vuotias Hallikainen sanoo Radio Dein tiedotteessa.

Hallikainen ei kuitenkaan väitä olevansa sen etevämpi elämän matkaopas kuin kukaan muukaan.

– Maailmassa ei ole mitään sellaista, mitä ei olisi jo sanottu. Mutta joku jo sanottu asia saattaa puhutella jotakuta juuri tänään, jos se tulee oikeaan aikaan ja oikeasta kulmasta, josta ihminen juuri silloin omaa elämäänsä katsoo. Yksittäiselle ihmiselle jokin asia tai oivallus voi olla täysin uutta ja avautua todeksi ihka ensimmäistä kertaa, Joel Hallikainen kuvaa uuden lyhytohjelmasarjansa ideaa.

Hän antaa esimerkin omasta elämästään.

– Olen yksinkertainen isoisä, ja jos Luoja suo, niin voin olla vielä moninkertainen isoisä. En ole sitä ennen ollut. Isovanhemmuuden myötä kuvakulmani on muuttunut, ja näen asioita uudella tavalla. Sama pätee moniin elämän viisauksin tai vaikkapa hengellisyyteen.

Hallikainen-radiosarja kuullaan Radio Dein taajuuksilla joka arkipäivä tiistaista 7. tammikuuta alkaen kello 10.10 ja uusintana kello 14.10. Viikon jaksot kuullaan koosteena sunnuntaisin kello 17.30 alkaen.

Kuva: Radio Dei / Joel Hallikaisen markkinointikuva

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliPorvoolainen Sancti Amici & Laluluyhtye Frida ovat vuoden musiikkiryhmä
Seuraava artikkeliIlmari Wärri teki ruumisarkuista taidetta – taideteoksiin saa mennä sisälle

Ei näytettäviä viestejä