Ikaalisten seurakunnan kirkkoherra Juha Aila on innokas hillojen tekijä

Voimakasmakuiset hillot ovat kirkkoherra Juha Ailan suosikkeja. Hän kokeilee mielellään myös erilaisten makujen sekoituksia. Aronia, rommi ja vanilja sopivat marmeladiksi, ruusunlehdet eivät. Kuva: Rami Marjamäki

Juha Aila kokee säilömisen olevan yhteydenpitoa luomakuntaan. Hän toivoo jokaisen löytävän tähän yhteydenpitoon oman tapansa.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Toimeen­tulotuki on kriisiytymässä – diakoniatyö maksaa viulut
Seuraava artikkeliSuomen ortodoksisen kirkon jäsenmäärä jatkoi pienentymistään – kirkossa nyt alle 56 000 jäsentä

Ei näytettäviä viestejä