Ikaalisten seurakunnan kirkkoherra Juha Aila on innokas hillojen tekijä

Voimakasmakuiset hillot ovat kirkkoherra Juha Ailan suosikkeja. Hän kokeilee mielellään myös erilaisten makujen sekoituksia. Aronia, rommi ja vanilja sopivat marmeladiksi, ruusunlehdet eivät. Kuva: Rami Marjamäki

Juha Aila kokee säilömisen olevan yhteydenpitoa luomakuntaan. Hän toivoo jokaisen löytävän tähän yhteydenpitoon oman tapansa.

Luotettava journalismi ei synny ilmaiseksi.

Tutustu Kotimaan digitarjontaan 7 pvä 1,95 €

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Toimeen­tulotuki on kriisiytymässä – diakoniatyö maksaa viulut
Seuraava artikkeliSuomen ortodoksisen kirkon jäsenmäärä jatkoi pienentymistään – kirkossa nyt alle 56 000 jäsentä

Ei näytettäviä viestejä