Herzog suomalaisista arvostelijoistaan: Heille tapahtuu pahoja asioita

Suomessa vieraileva evankelista David Herzog uhkasi Helsingin Urheilutalolla keskiviikkona pitämässään tilaisuudessa vastustajiaan ja arvostelijoitaan Jumalan tuomiolla.

– Suomessa on pari kirkkokuntaa (ministries), jotka käyttävät paljon aikaa ja rahaa hyökätäkseen Jeesusta vastaan. Jos toimintamme on Jeesuksesta, pankaa merkille sanani, heille tapahtuu jotakin hyvin pahaa, Herzog sanoi.

Hän haki sanojensa tueksi useita esimerkkejä Raamatusta ja mainitsi muun muassa Apostolien tekojen 5. luvun, jossa petollinen Ananias ja hänen vaimonsa Safira kaatuvat Pietarin edessä kuolleina maahan. 

– Jumala sallii tällaisen, että ihmiset näkisivät hänen kirkkautensa. Jumala on mustasukkainen kirkkaudestaan. Hän ei anna kenenkään tuhota sitä. Meidän täytyy olla nöyriä. Jos et ymmärrä, on parempi, että et sano mitään kuin että sanot ja joudut vaikeuksiin, Herzog sanoi.

Herzog kertoi Urheilutalolla saaneensa samana päivänä kahdelta toisistaan tietämättömältä pastorilta viestin, jossa pastorit ilmaisivat huolensa Herzogin johtaman herätyksen vihollisista. Herzogin mukaan pastorit pelkäsivät, koska he ovat nähneet näkyjä, joissa Herzogin johtaman herätyksen vihollisille käy huonosti.

– Jumala on hyvin tosissaan Suomen suhteen. Tämä ei ole tavanomaista. Jos ihmiset parantuvat ja pelastuvat ja pastorit sanovat, ettei se ole Jumalasta, tuomio tulee heidän päällensä, heidän seurakuntiensa ja kokonaisten kirkkokuntien päälle. Jos kuulut kirkkoon, joka hyökkää Jumalan kirkkautta vastaan, lähde sieltä pois niin nopeasti kuin kykenet.

– Joidenkin kirkkojen johtajien salaiset synnit tulevat julkisiksi hyvin pian. Eräs profeetta Suomessa kertoi minulle tämän, se on osa herätystä. Jumala nostaa joitakin, toiset putoavat alas, Herzog sanoi.​

Herzogin puhe on YouTubessa täällä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKHO: Kirkollisista asioista valitettu entiseen malliin
Seuraava artikkeliNuorten kesä käyntiin Ryttylässä

Ei näytettäviä viestejä