Helluntaikirkon johtajaksi Mika Yrjölä

Suomen Helluntaikirkon johtajaksi eli hallituksen puheenjohtajasi on valittu Helsingin Saalemin seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä.

Suomen Helluntaikirkon hallitus kokoontui Oulussa järjestäytymiskokoukseensa 20.1. ja valitsi keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Helsingin Saalemin seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä ja varapuheenjohtajaksi Usko Katto, joka oli edellinen puheenjohtaja

Uusina jäseninä hallitukseen tulivat Yrjölän lisäksi, Raakel Viljanmaa Alavudelta ja Tomi Kuosmanen Jyväskylästä. Jo aikaisemmin hallituksen jäseninä ovat toimineet Eero Haarala Joensuusta, Peti Himanen Inkeroisista, Usko Katto Tampereelta, Aulis Koponen Kuopiosta, Petri Mäkilä Helsingistä, Hannu Orava Oulusta, Iiris Talka Pellosta, Markku Tuoriniemi Turusta ja Tino Varjola Lahdesta.

Helluntaikirkon hallituksen sihteerinä ja työvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa toiminnanjohtaja Esko Matikainen.

Suomen Helluntaikirkko on rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta. Siihen kuuluu 43 seurakuntaa, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 8 300. Valtaosa Suomen helluntaiseurakunnista ei kuulu Helluntaikirkkoon vaan toimii itsenäisinä seurakuntina yhdistyslain mukaan järjestäytyen Helluntaiherätys-sateenvarjon alla.

Lue myös:

Helluntaikirkon johtajaksi Usko Katto

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliPiispa Munib Younanin seuraaja on valittu, eläköitymisen ajankohtaa ei vahvistettu
Seuraava artikkeliKiinalaisessa kalenterissa alkoi Kukon vuosi – Helsingissäkin juhlittiin

Ei näytettäviä viestejä