Punainen lapsi – kiinalaisen pastorin tarina

Kiinalainen mies istuu kahvilassa suuren ikkunan edessä selin kameraan. Ikkunasta näkyy katu.

Katso video

Kiinalainen pastori muistaa päivän, jolloin sadat poliisit tunkeutuivat heidän kirkkoonsa ja sulkivat sen. Vainon taso on Kiinassa pahimmillaan sitten 1960- ja 1970-lukujen kulttuurivallankumouksen. Maassa on kuitenkin herätystä – ja kirkolla toivoa.

 

Lue lisää

 

  1. OpenDoors tekee epäilemättä arvokasta työtä. Järjestö on kuitenkin ylimielinen ja muita kuin protestantteja halveksuva.

    Esim. Etiopiassa syytetään protestanttien vainosta. Jos protestanttiset toimijat olisivat todella oikealla asialla, he auttaisivat kristittyjä veljiään pyyteettömästi, eivätkä pyrkisi käännyttämään kristittyjä ortodokseja omaan uudelleen muotoiltuun uskontoonsa. Mielestäni lähetystyötä pitää tehdä pakanoiden parissa, ei käännyttää kristittyjä omaan hereettiseen kuppikuntaansa.

Kirjoittaja

Open Doors
Open Doorshttp://opendoors.fi
Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa