Nuori Basel* turvaa Jumalaan koko sydämestään: uusi usko on kantanut eteenpäin

Katso video

Eteläisiltä Filippiineiltä kotoisin oleva Basel* oli perheensä ensimmäinen kristitty. Kun hän löysi Jeesuksen ja alkoi käydä kirkossa, hänen isänsä ei vastustanut asiaa muslimitaustasta huolimatta, vaan piti sitä huonoa seuraa parempana asiana. Basel* on perheessään myös ensimmäinen, joka valmistui opinnoista ja sai ammatin. Hän sai avustusta siihen Open Doorsilta.

Uusi usko on antanut Baselille* voimaa opintoihin, töihin armeijassa sekä kestämään isänsä äkillisen menetyksen. Basel* on surustaan huolimatta iloinen siitä, että hänen isänsäkin löysi Jeesuksen ennen kuolemaansa. Hän katsoo tulevaisuutta toiveikkaana ja luottavaisin mielin: etenkin Psalmit ovat rohkaisseet häntä.

Basel* pyytää myös rukousta puolestaan: aiheena erityisesti varjelus. Muistakaamme myös muita Filippiinien muslimitaustaisia kristittyjä rukouksin!

 

*Nimi muutettu turvallisuussyistä.

 

Lue lisää kristittyjen vainoista.

 

Kirjoittaja

Open Doors

Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa