Nigeria: Abigail ja Jumalan ihmeellinen huolenpito

Katso video

Tapasimme Abigail Geoffreyn pakolaisleirillä pian sen jälkeen kun fulani-militantit hyökkäsivät hänen kyläänsä huhtikuussa. Hyökkääjät tappoivat Abigailin aviomiehen.

Abigailin taloa ei onneksi poltettu, toisin kuin lähes kaikki kylän muista taloista. Suurin osa hänen muusta omaisuudestaan tuhottiin. Hyökkäykset aiheuttivat suurta kärsimystä Pohjois-Nigerian kristityille.

Nämä ja koronarajoitusten aiheuttamat taloudelliset muutokset synkistivät Abigailin kaltaisten kristittyjen tulevaisuuden. Abigail ei tiennyt kuinka voisi selviytyä yksivuotiaan tyttärensä kanssa. On teidän anteliaisuutenne ansiota, että Abigailin ja hänen tyttärensä matka jatkuu. Tähän asti se on ollut todistus Jumalan ihmeellisestä huolenpidosta.

Lue lisää

 

Kirjoittaja

Open Doors

Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa