Manipurin väkivaltaisuudet: Raghav toipuu vammoistaan

Katso video

Koillis-Intiassa Manipurin osavaltiossa tapahtui toukokuussa 2023 heimojen välisiä väkivaltaisia yhteenottoja. Useita kristittyjä kuoli ja hyvin moni loukkaantui. Myös kirkkoja ja muuta omaisuutta tuhottiin.

Kristitty nuorukainen Raghav* on yksi yhteenotossa vakavasti loukkaantuneista. Hän sai ammuskeluissa kehoonsa useita hauleja, joista vain osa on kyetty poistamaan. Hän on saanut tukea toipumiseensa Open Doorsin kautta sekä taloudellisesti että rukouksin.

Raghav sanoo tilansa olevan tällä hetkellä hyvä, mutta hän ei pysty fyysiseen työhön. Raghav on kiitollinen saamastaan tuesta ja pyytää edelleen rukoilemaan sekä oman toipumisensa että muiden väkivaltaisuuksissa kärsineiden puolesta.

*Nimi muutettu turvallisuussyistä

Lue lisää kristittyjen tilanteesta Intiassa.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Open Doors
Open Doorshttp://opendoors.fi
Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa