Kotimaa24 uudistui!

Tervetuloa! Kotimaa24 uudistui, kohotti kasvojaan ja jatkaa tehtävänsä toteuttamista: uutiset, blogit ja keskustelu kirkon, uskonnon ja arvojen kysymyksistä ovat tämän sivuston ydintä.

Erityisesti blogikaista näyttää uudelta. Aluksi näkyvillä on vain muutamia blogeja ja kirjoituksia, mutta lähipäivinä ja viikkoina niitä tulee lisää.

 

Kaikki vanhat kirjautumiset ovat edelleen voimassa, ja uutisten ja blogien asiallinen kommentointi on  siis vapaata ja suotavaa.

 

Tervetuloa peremmälle!

 

Kolkuta niin sinulle avataan! Kirjaudu Kotimaa24:een.

 

37 kommenttia

 • Yki Räikkälä sanoo:

  Niin, Juha, mutku ”asiallinen kommentointi on vapaata ja suotavaa”. Lienee parempi, etten tuhlaa vähiä ruutejani täällä kun deletointi saattaa olla höllässä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Eija Moilanen sanoo:

  Ajattelin, että tähän on hyvä laittaa kun en viitsinyt tästä kyseiseen blokiin laittaa.

  Täällä on uusia keskustelijoita tai sellaisia, jotka ovat vähemmän kommentoineet. Eikä välttämättä ole tiedossa se, että toiset lukevat hänen viestinsä ihan omassa todellisuudessaan. Siksi olisi hyvä tiedostaa, ettei toisten syntyneiden ystävyys suhteiden päivittelimiset eivät kuulu muille keskustelijoille. Netissä ei ole mitään merkitystä, mitä sinä olet arjessa. Etsi ne keskustelukumppanit, jotka koet keskusteluasi tarvitsevan- Älä siirrä vastuuta siitä muille. Muut tekevät valintansa ihan itse.

  Kun laitat viestisi niin ymmärrä, että lähetät viestisi omasta todellisuudestasi, niin se menee aivan toisenlaiseen todellisuuteen. Ja samoin toisen päin. Ja kun viestejä tulee niin ne tulevat eri puolelta Suomea ja vastaajilla ei välttämättä ole mitään kytköstä toistensa kanssa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Tapio, suosittelen, että ostaisit lekan, jos sinulle ei sitä entuudestaan ole. Ja sillä sitten mätkisit tietokoneesi hajalle. Lekan kannattaa säilyttää varastossa, jos vahingossa hankkisit tietokoneen. Lekan saa vaikka Biltemasta: http://www.biltema.fi/fi/Tyokalut/Kasityokalut/Vasarat-ja-kirveet/Leka-20717/

  Toki saat olla ostamatta ja odottaa kaikessa rauhassa pari viikkoa ja katsoa sen jälkeen mitä profiilillesi kuuluu.

  Käyhän aattosaunasta pyörimässä lumihangessa, joka voi ajatuksiasi selventää. Hyvää Joulua!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Yki Räikkälä sanoo:

  Ei paha hinta Bilteman lekalla. Kyllä silläkin selvää jälkeä saa, mutta tehokkaampi lienee ent. VR:n, nyk. VR Track Oy:n käyttämä muistaakseni 6 kg:n ratanaulaleka. Heiluttelin sellaista joskus nuoruudessani topparoikassa, silloin muinaisuudessa kun topparoikat vielä oliivat Valtion Rautateitten hommia. Niitä lekoja saanee vielä biltemaa halvemmalla poistomyynnistä. Sillä saa ihan warmasti selvää jälkeä aikaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tapio Tuomaala sanoo:

  Poistin kommenttini välistä, koska ylläpito lupasi hoitaa asiani.

  Hyvää Joulua ja Kiintoisaa Uutta Vuotta 2013 Kotimaa24 lukijoille, blogisteille ja ylläpidolle.

  Kiitos kestämisestä!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Toivo Vihmakoski sanoo:

  Tämä on kokeilukommentti siitä mihinkähän tämä menee ja olkoon kommentin sisältö: Hyvää väliviikkoa!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Toivo Vihmakoski sanoo:

  Testi numero 2 Mihinkähän tämä kommentti menee? Vai meneekö minnekään!

  Ilmoita asiaton kommentti