Tuomo Kahenvirta on valittu Kirkkohallituksen rekisterijohtajaksi

Tuomo Kahenvirta. Kuva: Kirkon viestintä

Kirkkohallituksen rekisterijohtajan tehtävään on valittu teologian maisteri Tuomo Kahenvirta. Hän toimii tällä hetkellä Vantaan aluekeskusrekisterin johtajana.

Rekisterijohtaja vastaa muun muassa kirkon yhteiseen jäsentietojärjestelmään liittyvien tehtävien hoitamisesta, toimintaprosesseista ja menettelytavoista sekä niiden kehittämisestä.

Rekisterijohtaja huolehtii jäsentietojärjestelmän toiminnallisesta kehittämisestä, jotta se palvelee mahdollisimman hyvin seurakuntien, seurakuntayhtymien ja kirkon tarpeita. Virkaan kuuluu myös laajasti verkostoitumista eri sidosryhmien kanssa. Rekisterijohtaja toimii myös esihenkilötehtävissä.

– Kirkon jäsenrekisterillä on takanaan vuosisataiset perinteet, jotka ovat luoneet perustan koko nykyiselle väestökirjanpidolle. Edessä odottavat sähköisten palveluiden kehittämistehtävät ja jäsentiedon tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoinen työkenttä, jolla on suuri merkitys yksittäisille ihmisille, seurakunnille, kirkolle, yhteiskunnalle ja monille muille toimijoille. Odotan innolla näitä tehtäviä ja yhteistyön tekemistä, Kahenvirta sanoo Kirkon viestinnän tiedotteessa.

Tuomo Kahenvirta on aiemmin toiminut muun muassa seurakuntapastorina. Hän aloittaa uudessa tehtävässään maaliskuun alussa.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!