Toimittaja kävi seurakunnan Alfa-kurssin: ”Löysin kaltaisiani kyselijöitä ja aarrearkun elämän isojen kysymysten äärellä”

Espoonlahden kirkon kahvilassa pöydät ovat täynnä, mutta tunnelma on pidättyvä. Alkamassa on Alfa-kurssi. Näiden ihmisten kanssa viettäisin maanantaiehtoota 10 viikon ajan ruuan ja omien kysymysteni kanssa. Meitä on parikymmentä, valtaosasta tiedän rinnan tarralapussa olevan etunimen. Emme tunne vielä toisiamme ja haemme tapaamme olla näin kasvotusten eikä vain toisten niskaa tuijotellen. Ystävä vieressä tuo turvaa. Olemme…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Kuuluuko köyhien ääni – entä voinko minä tavoitella hyvinvointia?
Seuraava artikkeliKotimaan kolme kovaa kysymystä – Lue mitä eduskuntapuolueet ajattelevat eutanasiasta, uskonnonvapaudesta ja kirkon roolista

Ei näytettäviä viestejä