Syntisten yölle jatkoa – tamperelaiset päättävät laulut

Tampereen seurakunnat ja Johnny Kniga -kustantamo järjestävät yleisön pyynnöstä Tampereen Tuomiokirkossa uudelleen yhteislaulutapahtuman Syntisten veisut.

Tapahtuma järjestetään Tampereen päivänä 4.10. Lauluja säestää muun muassa Hassisen koneesta ja Juicen bändistä tuttu muusikko Safka Pekkonen.

– Tapahtumien yönä (6.8.) kävi harvinaisen selväksi, että tamperelaiset tahtovat laulaa. Uusintaa alettiin toivoa jo ennen kuin tapahtuma oli ehtinyt alkaa, sillä kirkko tuli niin täyteen että sadat jäivät ulkopuolelle, kertoo pappi Merja Halivaara.

Viimeksi kaikki yhteislaulut olivat pastori Jaakko Heinimäen kokoamasta Syntisen virsikirjasta, nyt mukana on myös virsiä ja rippikoululauluja.

– Tamperelaiset saavat itse päättää mitä lauletaan. Olemme tehneet valmiiksi listan ehdotuksista, joita saa käydä äänestämässä mutta äänestää voi listojen ulkopuoleltakin, pappi Merja Halivaara kertoo.

Moro-lehden lukijoille tarkoitettu äänestys on käynnissä 20.8.–6.9. lehden nettisivuilla.

Syntisten yö tuotti kolehtia vähävaraisten ruoka-apuun peräti 5 000 euroa. Tällä kertaa hyväntekeväisyystapahtuman kolehdilla tuetaan Tays:n Lastenklinikkaa. Tays:n alueella käynnistyi 17.8.2015 mittava rakennushanke, jonka seurauksena Lastenklinikka osastoineen saa uudet tilat 2018 vuoden loppuun mennessä.

Kuva: Hannu Jukola

Edellinen artikkeliIltamakasiini: Frederikin Jeesus Kristus nousi hitiksi Virossa
Seuraava artikkeliNäin sujuu voltti messupaidassa

Ei näytettäviä viestejä