Suositun radio-ohjelman toimittaja vaihtuu

VaittinenElinaElina Vaittinen on valittu radiotoimittajaksi ja juontajaksi Medialähetys Sanansaattajiin (Sansa). Hänen päätehtävänään on viitenä päivänä viikossa kuultavan Raamattu kannesta kanteen -ohjelman toimittaminen ja juontaminen.

Ohjelmassa pastori Jukka Norvanto opettaa Raamattua.

Vaittinen on työskennellyt toimitussihteerinä, toimittajana ja juontajana, viimeksi Radio Deissä useita jaksoja. Vaittinen aloittaa työt Sansan toimistossa Hyvinkäällä syyskuun alussa. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa alusta asti eli vuodesta 1997 toimittanut ja juontanut Inga-Lill Rajala siirtyy eläkkeelle loppuvuodesta.

Yli 16 vuotta jatkuneella Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalla on noin 200 000 viikkokuuntelijaa Radio Deissä, Radio Kajauksessa ja Järviradiossa.

Ohjelman toimittajaksi ja juontajaksi pyrki noin 40 hakijaa. Kun samanaikaisesti avoinna oli myös toimistosihteerin sijaisuus, Sansan toimistoon Hyvinkäälle haki yhteensä lähes sata työntekijää.

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on kirkon lähetysjärjestö. Se tukee kristillistä mediatyötä 43 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa.

(Kuva: Annikki Erelä)

Edellinen artikkeliKirkon verkkohankeen kilpailutus ratkesi
Seuraava artikkeliJokereiden KHL-kauppa nostaa tunteet pintaan

Ei näytettäviä viestejä