Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson siirtyy papiksi Aurinkorannikolle

Rolf Steffansson siirtyy Merimieskirkon palvelukseen. Kuva: Sami Mannerheimo

Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson siirtyy Suomen Merimieskirkon palvelukseen.

– Olen viidentoista vuoden aikana saanut tehdä mielekästä ja opettavaa työtä Suomen Lähetysseuran johtotehtävissä, ensin ulkomaantyönjohtajana ja sitten toiminnanjohtajana. Nämä ovat olleet monella tavalla kiinnostavia ja työkokemuksen kannalta rikkaita vuosia, Rolf Steffansson kertoo Merimieskirkon tiedotteessa.

Steffansson on työskennellyt Suomen Lähetysseuran palveluksessa Tansaniassa sekä kotimaassa. Lähetysseuran toiminnanjohtajana hän aloitti vuoden 2018 alusta.

Steffansson on kirkolliskokouksen pappisedustaja Porvoon hiippakunnasta sekä Helsingin seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsen. Hän on osallistunut Kirkkojen maailmanneuvoston ja Luterilaisen maailmanliiton ja ACT Allianssin työskentelyyn.

– Haluan vielä kehittyä kirkon perusmissiossa eli seurakuntatyössä, ja tehdä vielä yhden työkauden ulkomailla. Näistä syistä innostuin heti Aurinkorannikon papin tehtävästä, Steffansson taustoittaa päätöstään.

Hän aloittaa suomalaisen seurakunnan pastorina Espanjan Aurinkorannikolla 1.9.2023

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!