Sley lopetti säästöpaineissa yhteistyön Radio Dein kanssa – Patmos tarjosi ilmaista ohjelma-aikaa

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) luopuu Radio Deissä lähetettävästä hartausohjelmastaan. Samalla Sleyn radiotyö on laajentunut Radio Patmoksen suuntaan. Kesäkuun lopulla järjestettävä Sleyn kesätapahtuma Evankeliumijuhla radioidaan kuitenkin Radio Dein kautta.

Sleyn viisiminuuttinen radiohartaus Sana koskettaa on kuultu Radio Deissä pari kertaa viikossa. Tältä vuodelta se jää pois säästösyistä.

– Ei siihen sen erityisempää perustetta ole. Teimme taloudellisen arvion ja kävimme kaikki laskut läpi, Sleyn kotimaantyön johtaja Juhana Tarvainen kommentoi.

Taloudellisesti tiukkaan tilanteeseen joutunut Sley pyrkii tänä vuonna tulokseen, joka on miljoona euroa tappiollinen. Ilman säästöjä tulos olisi kolme miljoonaa euroa tappiolla.

Radio Patmos on tarjonnut Sleyn Sanasta elämäksi -ohjelmalle ohjelma-aikaa ilmaiseksi arkipäivisin. Ohjelman kesto on vajaat puolitoista tuntia.

– Patmoksen kanssa on syntynyt hyvä yhteistyö, Tarvainen sanoo.

Radio Dei on yhteiskristillinen radiokanava, jonka omistaa Kristillinen Media Oy ja jonka toimintaa tukee Kristityt yhdessä ry. Sen päätoimittaja on Kirsi Rostamo. Radio Patmoksen omistaa Patmos Lähetyssäätiö, joka kerää radiokanavan avulla varoja omaan avustus- ja lähetystyöhönsä Suomessa ja ulkomailla. Sen päätoimittaja on Leo Meller.

Tarvainen ei pidä ongelmana sitä, että Sleyn tuottama ohjelma on edistämässä toisen kristillisen järjestön varainhankintaa.

– Sleyn julistajat vierailevat opettamassa Raamattua muissakin Patmoksen ohjelmissa. Se on meidän opetuksemme esillä pitämistä, Tarvainen toteaa.

Kuva: Olli Seppälä

Lue myös:

Sleyn yt-neuvottelut päätökseen: Kaksi irtisanomista, lomautuksia, johdon palkanalennuksia, säästöjä

Sleytä rasittavat miljoonatappiot – luvassa yt-neuvottelut ja luopuminen Helsingin keskustan toimistotiloista

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliKolumni: Monelle kuolleelle kiitos on jäänyt sanomatta – pitäisi muistaa, yrittää edes
Seuraava artikkeliKolumni: Roomalaiskatolisten pappien selibaattipakko pysyy, ja sitä on vaikea ymmärtää

Ei näytettäviä viestejä